ΣΥΜMΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ MENTEE

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Τα προσωπικά δεδομένα ταυτοποίησης που τυχόν καταχωρήθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΕΔΕ για τις ανάγκες του Προγράμματος.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στην βάση δεδομένων μας για να μαθαίνετε τα νέα μας και να λαμβάνετε σχετικές προσκλήσεις και ενημερώσεις για τις δράσεις μας. Επιβεβαιώστε «ΕΔΩ» πως συναινείτε στην αποστολή, από πλευράς ΕΕΔΕ, πληροφοριακού υλικού για τα προγράμματα και τις δράσεις μας.

H Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πατήστε εδώ (ή συνδεθείτε στο http://www.eede.gr/eede/gdpr) για να έχετε περαιτέρω ενημέρωση για τα δικαιώματά σας, όπως αυτά εμπλουτίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR), ο οποίος τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018.

Για όσο διάστημα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, με email στην ηλεκτρονική privacy@eede.gr

Κατόπιν της υποβολής θα σας ενημερώσουμε για τη σύνδεσή σας με τον Mentor που επιλέξατε.